VIGO električne grijalice su uređaji koji potrošenu električnu energiju sa 100 % učinkovitošću pretvaraju u toplinu. Postavljanje uređaja je jednostavno – priložene samostojeće konzole jednostavno postavite na uređaj, a dodanom ručkom možete jednostavno prenositi grijalicu između prostorija. Samostojeće električne grijalice VIGO omogućuju udobno i sigurno grijanje domova, poslovnih prostora, ureda, trgovina, bolnica, škola, vikendica, ljetnikovaca i montažnih objekata. Njihov asortiman predstavlja rješenje za grijanje sukladno vašim potrebama.

Otvor za izlaz topline nalazi se u gornjem dijelu prednje strane – namijenjen je usmjeravanju topline prema sredini prostorije. Takvo postavljanje smanjuje mogućnost nakupljanja prašine neposredno iznad grijaćeg elementa.

INOVATIVNO DOGRIJAVANJE

VIGO EPK grijalice imaju priložene samostojeće konzole koje možete jednostavno postaviti, a s pomoću ugrađene ručke možete jednostavno prenositi grijalicu. Zahvaljujući tim funkcijama grijalica predstavlja odlično rješenje za dogrijavanje u prijelaznim razdobljima jer je možete jednostavno prenositi između prostorija koje želite dogrijati. Time izbjegavate kupnju više uređaja, a uz to ostvarujete i uštede pri samoj kupnji jer su potrebni dodaci već uključeni u paket. Izgled grijalica u inoks i drvenoj verziji odlično se uklapa u svaki ambijent.

GRIJAĆI ELEMENT

Grijaći element u obliku slova X izrađen je od površinski obrađenog aluminija. Oblik grijaćeg elementa omogućuje veću površinu elementa i jedinstvenu raspodjelu topline, što smanjuje površinsku temperaturu. Zbog oblika grijaćeg elementa koji omogućuje nisku površinsku temperaturu, VIGO grijalice osiguravaju čišće unutarnje okruženje.

DIGITALNI TERMOSTAT

Željenu temperaturu možete jednostavno prilagoditi digitalnim termostatom. U trenutku kad temperatura u prostoriji postigne temperaturu postavljenu na grijalici, uređaj prekida potrošnju električne energije. Digitalni termostat omogućuje nisku potrošnju energije uz potrošnju samo potrebne količine električne energije.

SIGURNOSNE FUNKCIJE

VIGO grijalice imaju ugrađenu sigurnosnu funkciju koja sprečava pregrijavanje grijaćeg elementa. Dodatna sigurnosna funkcija grijalice povezana je s blokadom toplog zraka, u slučaju da su gornji otvori pokriveni nekim predmetom, termostat detektira blokadu i prekida rad grijalice.

DJEČJA SIGURNOSNA ZAŠTITA

Dječja sigurnosna zaštita sprečava neovlašteno ili nedopušteno korištenje tipki na termostatu i osigurava sigurno korištenje, osobito u kućama s malom djecom.

IZLAZ TOPLINE

VIGO grijalice stvaraju toplinu grijanjem hladnog zraka koji se zadržava uz pod i prolazi kroz proreze u grijaći element. U prirodnom procesu kruženja zrak se diže do grijaćeg elementa koji ga zagrijava, što uzrokuje da se zrak diže i putuje kroz gornje otvore grijalice u prostor – što predstavlja stvaranje prirodne topline. Gornji otvori za izlaz topline oblikovani su tako da omogućuju zdravo i učinkovito grijanje, a takvo grijanje ne uzrokuje ni prašinu ni čađ.

RJEŠENJE ZA GRIJANJE ZA ALERGIČARE I ASTMATIČARE

Aluminijski grijaći element u VIGO grijalicama konstruiran je tako da površinska temperatura ne prelazi 225 °C – to je temperatura izgaranja prašine. Površina grijaćeg elementa veća je zbog njegovog oblika, što omogućuje nisku temperaturu grijaćeg elementa i posljedično sprečava izgaranje prašine i nastanak neugodnih mirisa. Proizvod se zbog tih karakteristika preporučuje za grijanje prostorija u kojima borave osobe s alergijama i astmatičari.

INDIKATOR POTROŠNJE ENERGIJE

Indikator potrošnje energije na digitalnom termostatu prikazuje povećanje i smanjenje potrošnje električne energije. Indikator ima četiri stupnja, a svaki stupanj prikazuje 25 % snage grijalice.

PROGRAMIRANJE TERMOSTATA

Digitalni termostat omogućuje postavljanje grijanja pa tako možete termostat postaviti da uključi grijalicu u vremenskom razdoblju od sljedećih 48 sati i isključi u vremenskom razdoblju od 8 sati.

Dimenzije i Snaga grijalica Vigo EPK DT

PITAJTE NAS

Podatke koje ste naveli koristit ćemo isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više o politici privatnosti.