VIGO PRO električne grijalice uređaji su koji potrošenu električnu energiju sa 100% učinkovitošću pretvaraju u toplinu. Podešavanje uređaja je jednostavno – priložene samostojeće konzole jednostavno postavite na uređaj, a pomoću dodatne ručke grijalicu jednostavno možete prenositi iz jedne prostorije u drugu ili je pričvrstiti na zid pomoću priloženih zidnih konzola.

Električne grijalice VIGO PRO omogućuju praktično i sigurno grijanje domova, poslovnih prostora, ureda, trgovina, bolnica, škola, vikendica, ljetnikovaca i montažnih objekata, a zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda pružaju vam rješenje za grijanje prilagođeno vašim potrebama.

Grijalice VIGO PRO omogućuju dnevne i tjedne postavke grijanja prilagođene korisniku, a svojim brojnim funkcijama osiguravaju zdravo, udobno, održivo i energetski učinkovito grijanje. Funkcije prilagodljivog pokretanja, prepoznavanja otvorenih vrata i prozora te prepoznavanje prisutnosti ugrađene u grijalice jamče optimalnu potrošnju električne energije, a putem pokazivača potrošnje električne energije korisnik može sam provjeriti trenutačnu potrošnju.

Otvor za izlaz topline nalazi se u gornjem dijelu prednje strane – namijenjen je usmjeravanju topline prema sredini prostorije. Takav položaj smanjuje mogućnost nakupljanja prašine neposredno iznad grijaćeg elementa.

  • VIGO EPK PRO – BIJELI

    169,00  (1.273,33 kn) 249,00  (1.876,09 kn)
Vigo EPK PRO montaza

GRIJAĆI ELEMENT
Grijaći element u obliku slova X izrađen je od površinski obrađenog aluminija. Oblik grijaćeg elementa omogućuje veću površinu elementa i ravnomjernu raspodjelu topline, što smanjuje površinsku temperaturu. Zahvaljujući obliku grijaćeg elementa koji omogućuje nisku površinsku temperaturu, VIGO grijalice osiguravaju čišće unutarnje okruženje.

DIGITALNI PRO TERMOSTAT
Željenu dnevnu i tjednu temperaturu možete jednostavno podesiti putem digitalnog termostata. U trenutku kad je temperatura prostora ista kao temperatura podešena na grijalici, uređaj će prekinuti potrošnju električne energije. Digitalni termostat omogućuje nisku potrošnju energije uz potrošnju samo potrebne količine električne energije.

SIGURNOSNE FUNKCIJE
VIGO grijalice imaju ugrađenu sigurnosnu funkciju koja sprečava pregrijavanje grijaćeg elementa. Dodatna sigurnosna funkcija grijalice povezana je s blokadom toplog zraka, a u slučaju da su gornji otvori pokriveni nekim predmetom, termostat otkriva blokadu i prekida rad grijalice.

DJEČJA SIGURNOSNA ZAŠTITA
Dječja sigurnosna zaštita sprečava neovlaštenu ili nedopuštenu upotrebu tipki na termostatu i osigurava sigurno korištenje, osobito u domovima s malom djecom.

SENZOR ZA PREPOZNAVANJE PRISUTNOSTI
Da biste mogli nadzirati nadzirali potrošnju električne energije i izbjegli nepotrebne gubitke energije, grijalica se automatski isključuje kad u prostoriji ne prepozna kretanje.

SENZOR ZA PREPOZNAVANJE OTVORENIH PROZORA I VRATA
Otvaranje prozora i vrata značajno snižava temperaturu u prostoriji, čak i kad grijalica radi. Ako su prozori i vrata otvoreni, isključite nadzor potrošnje električne energije i izbjegnite gubitak energije.

PRILAGODLJIVO POKRETANJE
Funkcija prilagodljivog pokretanja omogućava da se grijalica počne unaprijed zagrijavati tijekom vremena koje se mijenja ovisno o razlici između temperature u prostoriji i podešene temperature. Ova funkcija osigurava da će u željenom trenutku temperatura u prostoriji biti točno onakva kakvu želite.

IZLAZ TOPLINE
VIGO grijalice stvaraju toplinu zagrijavanjem hladnog zraka koji se zadržava uz tlo i prolazi kroz proreze u grijaći element. U prirodnom procesu kruženja zrak se podiže do grijaćeg elementa koji ga zagrijava pa se zrak podiže i putuje kroz gornje otvore grijalice u prostor – stvarajući na taj način prirodnu toplinu. Gornji otvori za izlaz topline oblikovani su na način da omogućuju zdravo i učinkovito grijanje, a takvo grijanje ne stvara ni prašinu ni čađu.

RJEŠENJE ZA GRIJANJE ZA ALERGIČARE I ASTMATIČARE
Aluminijski grijaći element u VIGO grijalicama konstruiran je tako da površinska temperatura ne prelazi 225 °C – to je temperatura izgaranja prašine. Površina grijaćeg elementa veća je zbog njegovog oblika, što omogućava nisku temperaturu grijaćeg elementa i posljedično sprečava izgaranje prašine i stvaranje neugodnih mirisa. Proizvod se zahvaljujući tim značajkama preporučuje za zagrijavanje prostorija u kojima borave alergičari i astmatičari.

NADZOR NAD POTROŠNJOM ELEKTRIČNE ENERGIJE
Grijalica omogućava da provjerite vrijeme (u satima) tijekom kojeg je grijaći element radio (potrošenu energiju možete preračunati prema formuli: prikazana vrijednost u satima x snaga grijalice (kW/h)).

PROGRAMIRANJE TERMOSTATA
Digitalni termostat omogućava podešavanje zagrijavanja jer postavke možete prilagoditi na dnevnoj i tjednoj razini u skladu sa svojim potrebama.

HR Tabela Vigo EPK PRO

PITAJTE NAS

Podatke koje ste naveli koristit ćemo isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više o politici privatnosti.