VIGO električne sušilice i grijalice predstavljaju odlično i sigurno rješenje za vaš dom, službene prostorije ili montažne objekte. Grijalice različitih snaga pravo su rješenje za sušenje i grijanje kupaonica, kuhinja, prolaza i svih ostalih prostorija. VIGO EHR PRO grijalice samostalne su jedinice, potpuno neovisne o sustavu centralnog grijanja, što osigurava njihovo korištenje tijekom svih godišnjih doba.

  • VIGO EHR PRO – BIJELI

    229,00  (1.725,40 kn) 269,00  (2.026,78 kn)

SUŠENJE I GRIJANJE – VIGO EHR PRO proizvodi primarno su namijenjeni za sušenje ručnika i svih ostalih tkanina, a zbog topline koju emitiraju predstavljaju i učinkovito rješenje za grijanje prostorija. U usporedbi s ostalim sušilicama ručnika VIGO EHR PRO grijalica suši sve vrste tekstila bez habanja.

OPTIMALNA POTREBA ZA PROSTOROM ZA MONTAŽU – Uz VIGO sušilice i grijalice optimalno ćete iskoristiti prostor namijenjen za vješanje i sušenje ručnika i istovremeno zagrijati prostor. Grijalica omogućuje četiri različita stupnja sušenja i grijanja i jednostavno se pričvršćuje na zid.

OMOGUĆUJE BOLJU HIGIJENU – VIGO sušilice sigurne su i prikladne za sve vlažne prostorije. U svim godišnjim dobima vaši ručnici i ogrtači ostaju vlažni, što uzrokuje nastanak bakterija i gljivica – uz VIGO sušilice možete izbjeći te probleme.

ČETIRI RAZINE RADA – VIGO sušilice imaju jednostavnu upravljačku jedinicu koja omogućuje četiri razine rada – izbor snage predstavlja snagu rada grijalice i posljedično potrošnju električne energije.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA – Troškovi sustava grijanja sastoje se od troškova uređaja i troškova montaže. Potonjih kod VIGO sušilica nema jer proizvod VIGO EHR možete sami jednostavno postaviti za 20 minuta uz korištenje priloženog kompleta za postavljanje.

PRILAGODLJIVA ODGODA ISKLJUČIVANJA – VIGO EHR grijalice omogućuju prilagodljivu odgodu isključivanja grijanja za razdoblje od 1 do 4 sata.

HR Tabela Vigo EHR PRO

Video prezentacija

Vigo EHR PRO

PITAJTE NAS

Podatke koje ste naveli koristit ćemo isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više o politici privatnosti.