VIGO električne sušilice i grijalice predstavljaju odlično i sigurno rješenje za vaš dom, službene prostorije ili montažne objekte. Širok asortiman grijalica donosi pravo rješenje za sušenje i grijanje kupaonica, kuhinja, prolaza i svih ostalih prostorija. Grijalice su samostalne jedinice potpuno neovisne o sustavu centralnog grijanja, što osigurava njihovo korištenje tijekom svih godišnjih doba.

SUŠENJE I GRIJANJE

VIGO EHR proizvodi primarno su namijenjeni sušenju ručnika i svih ostalih tkanina, a zbog topline koju emitiraju predstavljaju također učinkovito rješenje za grijanje prostorija. U usporedbi s ostalim sušilicama ručnika VIGO EHR grijalica suši sve vrste tekstila bez habanja.

OPTIMALNA POTREBA ZA PROSTOROM ZA MONTAŽU

Uz VIGO sušilice i grijalice optimalno ćete iskoristiti prostor namijenjen za vješanje i sušenje ručnika i istovremeno zagrijati prostor. Grijalica omogućuje tri različita stupnja sušenja i grijanja i jednostavno se pričvršćuje na zid.

OMOGUĆUJE VEĆU HIGIJENU

VIGO sušilice sigurne su i prikladne za sve vlažne prostorije. U svim godišnjim dobima vaši ručnici i ogrtači ostaju vlažni, što uzrokuje nastanak bakterija i gljivica – uz VIGO sušilice možete izbjeći te probleme.

TRI RAZINE RADA

VIGO sušilice imaju jednostavnu upravljačku jedinicu koja omogućuje tri razine rada (MIN, ECO i MAX). Izbor rada predstavlja snagu rada grijalice i posljedično potrošnju električne energije.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Troškovi sustava grijanja sastoje se od troškova uređaja i troškova montaže. Potonjih kod VIGO sušilica nema jer proizvod VIGO EHR možete sami jednostavno postaviti za 20 minuta uz korištenje priloženog kompleta za postavljanje.

PITAJTE NAS

Podatke koje ste naveli koristit ćemo isključivo u svrhu poslovne komunikacije. Više o politici privatnosti.